Thuiswerk - Serieus en Eerlijk Thuiswerk - Thuiswerkinfo

Werk vanuit huis en bepaal zelf je uren! Perfect te combineren met je gezinsleven.

Thuiswerk in België

Advertentie:
 
Internationaal bedrijf zoekt mensen die van thuis uit willen BIJVERDIENEN.
 
Bekijk de thuiswerk presentatie via:

>>>>>    www.extrawerk.be   <<<<<

Degelijk thuiswerk is schaars

Misschien bent u al eerder advertenties tegengekomen ivm thuiswerk aanbiedingen. Vaak gaat het over zogenaamd plak- en plooiwerk of inpakwerk en moet men naar een onbemand 0903/ nummer bellen (€1,12/min). Mensen bellen voor thuiswerk informatie, krijgen een antwoordapparaat te horen en worden vaak langer dan 20 min 'aan het lijntje' gehouden. Nadien moeten ze bv enkel hun telefoonnummer intikken. Van dat thuiswerk horen ze achteraf niets meer. Op de peperdure telefoonrekening na natuurlijk.
TIP: Voor THUISWERK bel je best niet naar betaalnummers!

Laat u niet bedotten met thuiswerk!

Het internet wordt overspoeld door thuiswerk aanbiedingen waarbij men hoge verdiensten belooft met het beantwoorden van emails. Men geeft de indruk dat je per afgewerkte email 25 op je rekening gestort krijgt. En rara, hoeveel kost het om deel te nemen? U raadt het: 25! Het thuiswerk impliceert hier duidelijk een opeenstapeling van mensen die allemaal zelf het thuiswerk pakket promoten via advertenties,. De goedgelovige moet een eigen site dus zelf promoten via advertenties en gratis zoekertjes sites en het thuiswerk dus aanbieden via internet... dit in de hoop dat een andere gedupeerde reageert en het thuiswerkpakket koopt. Vervolgens stuur je inderdaad een email met de aangevraagde thuiswerk informatie en je hebt je 25 euro verdiend. Dit op koste van iemand die misschien wanhopig op zoek is naar een manier om van thuis te werken met DEGELIJK THUISWERK! Werkt deze vorm van thuiswerk? Wellicht zal een kleine 1% van de aanbieders, de oprichters, en tevens mensen die zeer goed vertrouwd zijn met internet marketing hier poen uit slaan. Je komt ze overal tegen op het net. Dus met een slecht geweten zal dit 'thuiswerk' wel werken op korte termijn... maar of dit legaal is...? Absoluut niet! De Kamer Van Koophandel verbiedt dergelijke praktijken.

Serieus Thuiswerk

Thuiswerk blijft voor zeer velen nog een droom, waarvan ze niet weten hoe ze het in REALITEIT kunnen omzetten!

De thuiswerkvacatures geraken echter niet ingevuld en er is een groot aanbod van thuiswerkjobs.

Om deze reden worden thuiswerkers ook verantwoordelijk gesteld en de kans geboden om zelf anderen thuiswerk aan te bieden via netwerking. Mensen kunnen in teamverband werken. Mee helpen een structuur uitbouwen van thuiswerkers kan een deel van het werk zijn. Omdat dit een enorme meerwaarde creëert voor het bedrijf waar men mee samenwerkt, kunnen de beloningen hiervoor enorm hoog oplopen. Op deze manier onderscheiden we dus een actieve en een passieve vorm van inkomen zoals bijverdienen met Herbalife.

 

Een systeem dat in Vlaanderen gewone mensen opleid tot ondernemer om een passief inkomen op te bouwen vind je via: www.serieusinkomen.be
Mensen die op zoek zijn naar simpel thuiswerk gaan vaak op deze wijze stap voor stap iets van hunzelf opbouwen als zijnde ondernemer van thuis uit. Dit geeft enorme belastingsvoordelen

Thuiswerk aanbiedingen

Op deze nieuwe pagina komen verschillende vacatures voor echt thuiswerk. Al de thuiswerk anbieders worden vooraf gecontacteerd en gecontroleerd!

Thuiswerk Vacatures

Volgende thuiswerk vacaturesites zijn goed vertegenwoordigd op het internet. Kandidaten worden voor dit werk van thuis uit systeem doorgeselecteerd via een informatie-procedure. Het is een echt thuiswerk, een serieuze bijverdienste, die nog het vaakst offline wordt gedaan. Je wordt telefonisch gecontacteerd en uitgenodigd naar een bedrijfsvoorstelling. Mensen worden voldoende geïnformeerd ivm dit thuiswerk. Eens kandidaten gestart zijn worden ze gecoacht en ondersteund. Het is dus thuiswerk met voldoende begeleiding.

Enkele referenties voor dit thuiswerk:

www.extrawerk.be
www.werkmetplezier.be
www.meerinkomen.be
www.ik-verdien-beter.be
www.BeterWerk.be

Verder is er soortgelijk thuiswerk via 2 onderstaande sites. De selectieprocedure verloopt op dezelfde manier. Kandidaten vullen eerst een thuiswerk profiel in:

www.business4home.be
www.thuiswerk-bijverdienste.be

Deze lijst is niet volledig en wordt zo spoedig mogelijk aangevuld met andere bijverdienste vacatures en thuiswerk informatie sites .